Onze sponsors

MLM Parts
 • Welkom op de website van de Kawasaki ZZR club. info over lidmaatschap onderaan deze pagina

  gepubliceerd op 1 juli 2019 05:00

  Foto van de maand: augustus 2019.


  Zaterdag 6 juli, samen met mijn vriendin op pad naar Keulen voor een concert van Pink.
  Hotelletje geboekt hartje centrum.
  De kinderen naar de oppas gebracht en op weg.
  Door de koffers voel je je af en toe wel een vrachtwagen maar handig is het zeker, gelukkig zit er weinig bagage in een voel je er dus weinig van.
  Mijn vriendin vind het ook fijn om een steun in de rug te hebben en durft zo ook gewoon recht op te zitten ipv constant voorover tegen me aan te moeten leunen.
  Ik heb net een nieuwe mobiel dus daar moest en hoesje bij, maar eens rond gekeken welke opties er zijn.
  En hoes van SP connect besteld inclusief een montage steun voor op de motor, echt een mooie oplossing! Meteen een motornavigatie app gedownload (Kurviger) en wat is er nou mooier om deze app/ telefoon houder te testen op de Duitse binnen wegen richting Keulen.
  Bochtige wegen gekozen en gaan, erg tevreden met de keuzes die ik gemaakt heb.
  Onderweg kwamen we langs de bruin kool mijn waar de foto is genomen, echt een bizarre omgeving met meerdere grote elektriciteit centrales en een aantal grote open mijnen binnen en 10 tal kilometers van elkaar.
  Op de plek van de foto kun je vanuit een uitkijk punt over de hele mijn kijken.
  Daarna met de motor door naar het centrum van Keulen, lekker gegeten en 's avonds met de motor naar het voetbal stadion van de 1e fc Köln waar het concert zal plaatsvinden.
  Een top idee aangezien de verkeersdrukte voor en na het concert, met de motor flits je nu eenmaal overal tussen door een parkeren is ook veel makkelijker! (lekker dicht bij het stadion).
  De koffers zijn weer handig! Helmen en motor jassen er in een we zijn klaar voor het concert.
  Top avond gehad!
  's Ochtends en lekker ontbijtje en via ongeveer dezelfde route terug naar huis.
  Weer 400 heerlijke kilometers bij op de teller van de zzr gereden.

  Groet Patrick Beijer  Patrick Beijer
  ZZRclub lid
  Winnaar van de foto van de maand augustus 2019

  ZZR1400

  Welkom op de website van de Kawasaki ZZR club.

  Onze leden hebben democratisch besloten dat ze hun forum berichten en privé gegevens graag voor de leden onder elkaar willen houden. Word lid en je kan alle forums en berichten zien en gezellig mee keuvelen over motoren, techniek en toerritten of over andere koetjes en kalfjes. Lidmaatschap kosten zijn slechts minimaal 1,- per jaar, meer mag maar hoeft niet.

  Lid worden doe je door contact op te nemen m.b.v. het contact formulier. Onze OS (Opper Smurf) zal je dan een mail sturen met informatie over registratie en het lidmaatschap.